Ulkoliikuntaryhmät

Frisbeegolf

Frisbeegolfin periaate on samanlainen kuin "pallogolfissa". Frisbeegolfissa käytetään pallon ja mailojen sijasta muovisia frisbeeitä, joita on erikokoisia ja painoisia. Pallogolfin reiän korvaa frisbeegolfissa maalikori. Peliajatus on, että vähimmällä määrällä heittoja radan suorittanut pelaaja on voittaja.

Ohjattu vaellus

Ohjattu vaellus tehdään kävellen Ruissalon upeassa luonnossa. Kohteena voi olla esim. luontopolkujen varrella sijaitsevat näköalapaikat, metsäkirkko tai merimaisemat. Mahdollisuuksien mukaan pysähtymispaikoilla voidaan nautiskella kuppi kuumaa kahvia termospullosta.

Pihaolympialaiset

Koostuu hyvin erilaisista leikeistä ja peleistä, jotka eivät ole kovin liikunnallisia, vaan ennemminkin vaativat kestävyyttä nauruhermoilta ja älynystyröiltä. Kisailu kehittää ryhmähenkeä.

Puistojumppa

Kylpylän kauniissa puistossa mahtuu jumppaamaan isompikin ryhmä. Puistojumppa alkaa aerobisella alkulämmittelyllä, joka koostuu helpoista askelkuvioista. Lisäksi tehdään lihaskuntoharjoitteita ja venyttelyt. Puistojumpaksi voi valita myös Ruissalon Kylpylän teemajumpan, tai chin tai vaikka keppijumpan. Puistojumppaan on hyvä varata hyvät jalkineet ja säänmukaiset vaatteet.

Sauvakävely

Kävelyä sauvakävelysauvoilla. Käydään läpi oikeaa sauvakävelytekniikkaa ja kävellään tehokkaasti sauvoja hyödyntäen. Hyödynnetään kävelysauvoja alkulämmittelyssä ja loppuvenyttelyissä.

Valokuvasuunnistus

Muistia virkistävä suunnistusmuoto, jossa etsitään valokuvan osoittamia paikkoja lähialueesta. Sopii niin ensikertalaisille kuin useasti alueella käyneille.

Comments are closed.