Ohjatut ryhmäaktiviteetit

Kuntoutuskeskus Ruissalon kummassakin toimipisteessä on runsaasti tarjolla sisä-, ulko- ja vesiliikuntaa monessa eri muodossa. Tarjonnasta löytyy niin rauhallisia terveysliikuntamuotoja kuten Tai Chitä ja Asahia tai vaativampaa kuntonyrkkeilyä sekä vesijuoksua. Ulkona voi harrastaa esimerkiksi sauvakävelyä tai osallistua pihaolympialaisiin.

Yksilöinä osallistuttavat yksittäiset viikottaiset ryhmäjumpat ja -aktiviteetit sekä kuntosalipalvelut ovat hotellitoiminnan palvelutarjontaa. Tiedot näistä maksullisista ryhmäliikuntatunneista löytyvät hotellien omilta internet-sivuilta.

www.naantalispa.fi ja www.ruissalospa.fi

TYHY-ryhmät tai muuten vain "Ystävät yhdessä liikkumaan"

Ohjattuja ryhmäliikunta-aktiviteetteja voi hyödyntää mm. TYHY-päivissä. Aktiviteeteista voi rakentaa juuri omalle organisaatiolle sopivan päivän.

Tarvittaessa järjestämme ohjattuja ryhmiä vaikka ystäväporukalle joko satunnaisesti vai säännöllisesti. Kysy tuntihintatarjousta ja organisoi oma aktiviteettihetki. Henkilömäärä voi olla tiloista riippuen ja tarpeen mukaan mitä vain 1-50 välillä.

Henkilönostin allasosastolla

Ruissalon Kylpylässä on käytössä henkilönostin, jonka avulla myös vaikeammin liikuntarajoitteiset voivat siirtyä veteen.

Nostin soveltuu:

 • Potilasjärjestöjen tms. ryhmien kuntoutuskurssien käyttöön
 • Yksittäisille terapiakäynneille (avustettava + oma terapeutti)
 • Yksityishenkilöiden allaskäynneille (avustettava + oma avustaja)
 • Nostimen painorajoitus on 135 kg

Tutustu ryhmäliikuntoihin:

 • Sisäliikuntaryhmät

  Sisäliikuntaryhmät

  Asahi Asahi on terveysliikuntamuoto, jossa yhdistyvät itämaisen ja länsimaisen terveysliikunnan parhaat perinteet sekä…

  Lue lisää

 • Ulkoliikuntaryhmät

  Ulkoliikuntaryhmät

  Frisbeegolf Frisbeegolfin periaate on samanlainen kuin "pallogolfissa". Frisbeegolfissa käytetään pallon ja mailojen sijasta…

  Lue lisää

 • Vesiliikuntaryhmät

  Vesiliikuntaryhmät

  Allasjumppa Rauhalliseen tapaan toteutettua vesiliikuntaa, jota järjestetään ohjattuna matalassa vedessä pohjakosketuksella. Vesivoimistelu tunneilla…

  Lue lisää